Aannemers

Interieur op maat voor diverse branches

Hendriks & De Jonge Interieurbouw vervaardigt interieur op maat in opdracht van zowel kleine als grote aannemersbedrijven voor diverse branches en particulieren. Wij werken aan de meest uiteenlopende interieurs en projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de interieurmarkt en haar partijen van A tot Z, waardoor wij waar nodig kunnen adviseren en ondersteunen.

Ervaren AutoCad tekenaar

Hendriks & De Jonge Interieurs heeft een ervaren AutoCad tekenaar in dienst. Aannemers kunnen een ruw ontwerp al in een vroeg stadium bij ons neerleggen. Wij zorgen voor de exacte maatvoering. Tevens is het mogelijk om idee├źn voor u op papier te zetten of een compleet ontwerp te verzorgen.

Interieurontwerp realiseren

Hendriks & De Jonge Interieurbouw beschikt over expertise op het gebied van materialen, constructies en detail. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en trends. Het realiseren van een interieurontwerp vindt plaats in onze werkplaats in Tynaarlo. Indien gewenst monteren onze monteurs het interieur ter plekke.

Diverse interieuropdrachten

Of het nu gaat om een seriematige productie of een eenmalig interieurproject, Hendriks & De Jonge Interieurbouw ziet in elke opdracht een uitdaging. In de loop der jaren hebben wij, in samenwerking met verschillende aannemers, diverse interieuropdracht en projecten succesvol volbracht.

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer