Apotheken

Interieur apotheek dient klantvriendelijk te zijn en privacy te bieden

De inrichting van uw apotheek dient overzichtelijk te zijn en voldoende privacy aan uw klanten te bieden. Met een slim opgezet interieur hoeven uw klanten niet naar producten te zoeken. Tegelijkertijd kunt u hen de privacy bieden, waarop zij zeer zijn gesteld. Het is een kwestie van optimaal de ruimte benutten. Hendriks & De Jonge Interieurbouw weet hier wel raad mee.

Op maatgemaakt interieur

Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft al voor diverse apothekers het interieur verzorgd. Bij het tot stand komen van het interieur houden wij rekening met de wettelijk gestelde Arbovoorschriften en de presentatiemogelijkheden van producten. Zo hebben wij onder andere ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van op maatgemaakte wandstellingen, gondolastellingen, toonbanken, uitvultafels en bureaubladen.

Functionele en creatieve oplossingen

Het is niet altijd nodig uw apotheek compleet te gaan verbouwen. Hendriks & De Jonge Interieurbouw biedt opdrachtgevers functionele en creatieve oplossingen. Kleine aanpassingen, zoals het vervangen van meubelstukken en het aanpassen van de verlichting, kunnen er al voor zorgen dat uw klanten en personeel in hun behoeften worden voorzien.

Hendriks & De Jonge Interieurbouw draagt zorg aan het tot stand komen van een duurzaam, functioneel, gebruiks- en klantvriendelijk interieur in uw apotheek.

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer