Architecten

Interieurontwerpen vervaardigen in opdracht van architecten

Interieurprojecten worden door architecten vaak aan ons uitbesteed. In onze productiehal kunnen wij zowel kleine als grote opdrachten vervaardigen. Of het nu gaat om een seriematige productie of een eenmalig interieuropdracht, Hendriks & De Jonge Interieurbouw ziet in elke opdracht een uitdaging.

Adviseren en ondersteunen

Hendriks & De Jonge Interieurbouw beschikt over veel ervaring en vakkennis. Hierdoor weten wij wat er op de interieurmarkt speelt en welke partijen zich op de markt bevinden. Dit biedt ons de mogelijkheid architecten van advies te voorzien en ondersteunen daar waar mogelijk is.

Op maat gemaakt interieur

Onze ervaren medewerkers realiseren interieurontwerpen in de productiehal van Hendriks & De Jonge Interieurbouw. Alle ontwerpen worden op maat gemaakt. Na het fabriceren wordt het interieur naar de klant gebracht en daar ter plekke door onze monteurs gemonteerd en afgewerkt.

Mooie eindresultaten

In de loop der jaren heeft Hendriks & De Jonge Interieurbouw, in samenwerking met verschillende architecten, diverse interieuropdrachten succesvol weten te volbrengen. De mooiste eindresultaten komen tot stand door duidelijk met elkaar te communiceren, nauw samen te werken en flexibiliteit. Daarom is Hendriks & De Jonge Interieurbouw uw partner in interieurbouw!

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer