Stel hier uw vraag of vraag gratis een offerte aan!


Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
Bedrijf

Ongeldige invoer
Telefoon

U dient een geldig telefoonnummer op te geven
Uw vraag

U dient een vraag op te geven
Contactpersoon (*)

U dient een naam op te geven
Emailadres (*)

U dient een geldig emailadres op te geven
Anti-spam (*)

Ongeldige invoer 

Hendriks & de Jonge levert oplossingen voor diverse branches

Hendriks & de Jonge interieurbouw te Tynaarlo heeft voor veel branches een oplossing op het gebied van het interieur. Zo vervaardigen wij balies, liftbekleding, barren, kasten, tafels, badmeubelen, keukens en pantries, liturgisch meubilair voor kerken en bijvoorbeeld kantoormeubelen. Hieronder ziet u een greep uit de branches waarin wij werkzaam zijn. Klikt u op één van de branches voor meer informatie.

zorginstellingen

Kantoorinrichting

Ziekenhuizen

Kerken

Apotheken

Horeca

Onderwijs

Overige-branches

Hendriks & de Jonge i.s.m.

aannemers

Interieurbouw op maat voor diverse branches en zakelijke oplossingen

Hendriks & De Jonge Interieurbouw vervaardigt interieur op maat in opdracht van zowel kleine als grote aannemersbedrijven voor diverse branches en particulieren. Wij werken aan de meest uiteenlopende interieurs en projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de interieurbouw markt en haar partijen van A tot Z.

Lees meer >>>

Hendriks & de Jonge voor

architecten

Interieurontwerpen vervaardigen in opdracht van architecten

Interieurbouw projecten worden door architecten vaak aan ons uitbesteed. In onze productiehal kunnen wij zowel kleine als grote opdrachten vervaardigen. Of het nu gaat om een seriematige productie of een eenmalig interieuropdracht, Hendriks & De Jonge Interieurbouw ziet in elke opdracht een uitdaging.

Lees meer >>>

Hendriks & de Jonge voor

particulieren

Interieur dat past bij uw beleving van wonen, laat u op maat maken

Het inrichten van uw woning doet u geheel naar smaak. Niet alles wat u mooi vindt, is verkrijgbaar of het meubilair dat u graag zou willen hebben past niet op de plek waar u het wilt hebben staan. Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft hier creatieve en functionele oplossingen voor!

Lees meer >>>

Hendriks en de Jonge: Interieurbouw voor aannemers, architecten en particulieren.

Hendriks & de Jonge interieurbouw

stap voor stap: onze werkwijze in beeld.

Stap-1

Ideevorming & bespreken

Tijdens de eerste bespreking luisteren wij goed naar uw wensen en ideeën. Wij zetten deze op papier en voegen daar onze ideeën aan toe. Om u een beeld te geven, maken wij voor u schetstekeningen. De schetsen bespreken wij met u tot in detail, zoals de kleuren en de materialen. Vervolgens zullen wij alle ideeën verder voor u uitwerken.
pijl3
 pijl2

Schetsontwerp/bouwtekening

Aan de hand van de wensen en ideeën die in het eerste gesprek zijn besproken, maken wij een schetsontwerp / bouwtekening. De kleuren en de materialen gaan wij voor u verfijnen, zodat u de juiste kleur en materialen voor ogen krijgt. Tevens worden de functionaliteiten van het interieur uitgediept. Het ontwerp / de tekening bespreken we uitgebreid met u en passen waar nodig aan.

stap-2

 
stap-3

Realisatie

Na akkoord op het schetsontwerp / de bouwtekening zal Hendriks & De Jonge Interieurbouw het ontwerp verder uitwerken in bouwtekeningen en technische omschrijvingen. Wij stellen een planning voor het productieproces en levering op en bestellen de kleuren en de materialen. Indien het interieur is gerealiseerd, wordt het bij u afgeleverd. Het interieur wordt door onze monteurs ter plekke gemonteerd en afgewerkt.

 

 

Hendriks & de Jonge bedrijfsfilmHendriks & de Jonge Interieurbouw - Tynaarlo

Hendriks & de Jonge Interieurbouw

Hendriks & de Jonge Interieurbouw is een gevestigde naam. Het bedrijf is voortgekomen uit Homan's Winkelbetimmeringen, waar de vader van Bert Hendriks en de heer de Jonge in de jaren vijftig als meubelmaker werkzaam waren.

In 1959 namen zij het interieurbouw bedrijf over en in 1965 werd ter gelegenheid van de verhuizing van de Asserstraat naar ...

> lees hier meer over het bedrijf