Horeca

Sfeervol horeca interieur zorgt ervoor dat klanten terugkomen

De inrichting van horecagelegenheden is heel divers. In de horeca is alles mogelijk. Of u nu een disco wilt laten inrichten of een bruin café, Hendriks & De Jonge Interieurbouw is u graag van dienst bij het realiseren van uw wensen en ideeën. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en vervaardigen van een totaal interieurconcept tot één uniek meubelstuk.

Creatief en duurzaam

Hendriks & De Jonge Interieurbouw is een veelzijdig en vooruitstrevend bedrijf maar bovenal professioneel. Met onze kennis, ervaring en creativiteit weten wij de mooiste interieurs voor horecagelegenheden te ontwerpen. Elk meubelstuk wordt van kwalitatief duurzame materialen vervaardigd. U zult jarenlang plezier van uw meubel of interieur hebben.

Van ontwerp tot realisatie

Als opdrachtgever hoeft u nergens naar om te kijken. Hendriks & De Jonge Interieurbouw draagt vol passie zorg aan het gehele traject: van ontwerp tot realisatie.
Wij houden de touwtjes stevig in handen en waar nodig sturen wij bij. De communicatielijnen zijn kort, zodat u één vast aanspreekpunt hebt en duidelijke afspraken worden gemaakt.

Sfeervol horeca interieur

Hendriks & De Jonge Interieurbouw steekt graag voor u de handen uit de mouwen. Samen creëren we een sfeervol horeca interieur waar u, maar vooral uw klanten zich prettig bij voelen. Gegarandeerd dat zij terugkomen!

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer