Kantoorinrichting

Mooi en functioneel kantoor draagt bij aan prettige werkomgeving

Een kantoorinrichting waar mensen prettig kunnen werken, draagt bij aan een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. In een fijne werkomgeving voelen mensen zich sneller thuis. De uitstraling van het interieur en de indeling van de werkplekken hebben meer invloed op de werkprestaties dan u waarschijnlijk denkt.

Interieur en projectinrichting

Hendriks & De Jonge Interieurbouw geeft u graag advies over interieur en projectinrichting. Samen stellen we het interieur, dat bij de stijl van het bedrijf past, samen. Wij luisteren naar uw wensen en idee├źn en vertalen deze op een creatieve manier. Hierbij houden wij rekening met de wettelijk gestelde Arbovoorschriften.

Verzorgde uitstraling

Naast het vervaardigen van bureaus, bureaustoelen en kasten, kunt u bij ons ook terecht voor het maken van balies. De balie is het centrale punt in een bedrijf. Hier ontvangt u uw gasten. Een verzorgde uitstraling is dan ook gewenst. Indien de balie nog voldoet, kunnen wij deze ook voor u renoveren of restaureren. Het eindresultaat is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Ook met kleine aanpassingen, kan het aanzicht van een balie of andere meubelstukken anders ogen.

Interieur op maat

Hendriks & De Jonge Interieurbouw levert kwalitatief, hoogwaardig interieur. Elk meubelstuk wordt op maat en met grote precisie vervaardigd. Vervolgens zullen onze vakkundige monteurs het interieur op locatie monteren en afwerken.

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer