Kerken

Schoonheid van het interieur in kerken schuilt in haar eenvoud

Het interieur van een kerk dient sfeervol te zijn zonder opzichtig te worden. Mensen die een bezoek aan een kerk brengen dienen zich er direct thuis te voelen. De kerk is een uitnodigende plek waar iedereen, jong en oud, welkom is. Voor het vervaardigen van uw kerkinterieur is Hendriks & De Jonge Interieurbouw een betrouwbare partner.

Specialistisch maatwerk

Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft veel ervaring op het gebied van kerkinterieur. Het ontwerpen en vervaardigen van kerkinterieur is specialistisch maatwerk. De productie van elk meubelstuk gebeurt met uiterste precisie. Het eindresultaat: meubelstukken met ingetogen vormgeving waarin de schoonheid in haar eenvoud schuilt.

Budgettair vriendelijke oplossing

Kerkmeubilair hoeft niet altijd te worden vervangen. Door het interieur te renoveren of te restaureren is het eindresultaat nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Handwerk en vakmanschap is vereist. Het opknappen en eigentijds maken van het interieur is de meest vriendelijke oplossing voor uw budget.

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Hendriks & De Jonge Interieurbouw is u graag van dienst bij het realiseren van uw wensen en idee├źn. Het gehele traject van ontwerpen, vervaardigen, renoveren of restaureren van kerkinterieur hebben wij in eigen handen. Voor elke opdracht gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige materialen, die ervoor zorgen dat uw interieur jarenlang meegaat.

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer