Onderwijs

Interieur onderwijsinstelling: functionele leeromgeving met uitstraling

Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft ruime ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van interieur voor onderwijsinstellingen. Onze ervaren medewerkers hebben kennis van de modernste technieken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of het nu gaat om het interieur voor een kantine, een receptie, klaslokalen of een docentenkamer of mediatheek, Hendriks & De Jonge Interieurbouw zorgt voor een totaaloplossing!

Optimaal leren en werken

Het interieur van een school of een universiteit dient naadloos aan te sluiten bij de uitstraling van de instelling. Daarnaast dient het interieur en de wijze waarop ruimten zijn ingericht functioneel te zijn. Scholieren / studenten en medewerkers dienen optimaal te kunnen leren / studeren en werken.

Kwaliteit en maatwerk

het interieur van Hendriks & De Jonge Interieurbouw staat garant voor kwaliteit en maatwerk. Onze tekenaar houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever. Hij adviseert en denkt met u mee. Vervolgens creƫert hij een ontwerp. Pas wanneer u het ontwerp hebt goedgekeurd, beginnen wij met het vervaardigen van het interieur.

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer