Particulieren

Interieur dat past bij uw beleving van wonen, laat u op maat maken

Het inrichten van uw woning doet u geheel naar smaak. Niet alles wat u mooi vindt, is verkrijgbaar of het meubilair dat u graag zou willen hebben past niet op de plek waar u het wilt hebben staan. Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft hier creatieve en functionele oplossingen voor!

Interieur op maat

Het op maat maken van interieur en het verzorgen van projectinrichtingen zijn de specialiteiten van Hendriks & De Jonge Interieurbouw. Met maatwerk geeft u een eigen identiteit aan uw interieur. Of u nu abstracte ideeën hebt of een volledig uitgewerkt ontwerp, wij vertalen al uw wensen naar een uniek interieur of een totale inrichting van uw woning. Onze projecten kenmerken zich door hun functionaliteit, duurzaamheid, creatieve vormgeving en sfeervolle uitstraling.

Renovatie en restauratie

U kunt Hendriks & De Jonge Interieurbouw tevens inschakelen voor renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Het opnieuw bekleden van meubilair of het aanpassen van de keuken is een vriendelijke oplossing voor uw budget. Ook met kleine veranderingen is uw bestaande inrichting nauwelijks van nieuw te onderscheiden.

Service en kwaliteit

Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft het gehele proces van ontwerpen tot leveren in eigen handen. Hierdoor hebt u één vast aanspreekpunt waarmee u duidelijke afspraken maakt. Het bieden van goede service en het leveren van uitstekende kwaliteit, staan bij ons hoog in het vaandel!

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer