Ziekenhuizen

Sfeervolle inrichting ziekenhuis stelt mensen sneller op hun gemak

Bij het inrichten van een ziekenhuis dient rekening met de gemoedstoestand van patiënten te worden gehouden. Een afspraak bij een specialist of een ziekhuisopname brengt altijd spanning met zich mee. Door te kiezen voor een interieur dat warmte en vriendelijkheid uitstraalt, wordt een sfeervolle inrichting gecreëerd. Patiënten zullen zich sneller op hun gemak voelen.

Veilig en efficiënt werken

Het inrichten van een ziekenhuis vraagt ook om kennis op het gebied van veiligheid en de werkwijze van het personeel. Met de juiste inrichting dient het personeel veilig en efficiënt te kunnen werken. Het realiseren van een efficiënte werkomgeving draagt bij aan betere zorg én plezier in het werk.

Luisteren naar wensen en ideeën

Dankzij de kennis en ervaring die Hendriks & De Jonge Interieurbouw in de loop der jaren heeft opgedaan, weten wij wat er in ziekenhuizen speelt. Het creëren van een ontspannen sfeer en een optimale werkomgeving kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Door goed te luisteren naar de wensen en ideeën van opdrachtgevers en door op de hoogte te blijven van de wettelijke veiligheidsvoorschriften, ontstaan de mooiste eindresultaten.

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer