Zorginstellingen

Interieur dat cliënten en bewoners op hun gemak laat voelen

Het interieur van gezondheids- en zorginstellingen, zoals een huisartsenpraktijk en een verpleegtehuis, dient met veel zorg en met oog voor detail te worden samengesteld. Meerdere doelgroepen komen dagelijks in de gebouwen samen. Met al deze groepen dient bij het inrichten van de ruimtes rekening te worden gehouden. Cliënten en bewoners dienen zich prettig te voelen en het personeel dient optimaal te kunnen werken.

Kwaliteit, functionaliteit en uitstraling

Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft ruime ervaring met het vervaardigen van interieur voor gezondheids- en zorginstellingen. Daarnaast adviseren wij, vaak samen met andere adviseurs zoals een architect, een lichtspecialist en een kleurspecialist, hoe de ruimtes het beste kunnen worden ingericht. Wij streven naar kwaliteit, functionaliteit en een sfeervolle uitstraling, waarbij het welzijnsgevoel van cliënten en bewoners voorop staat.

Veiligheidseisen interieur

U mag van Hendriks & De Jonge Interieurbouw kwalitatief, hoogwaardig interieur verwachten dat aan de veiligheidseisen voldoet, die de Arbowet voorschrijft. Elk meubelstuk wordt uitvoerig gecontroleerd. De veiligheid van zowel cliënten en bewoners als het personeel is van groot belang.

Productie van begin tot eind in eigen handen

Hendriks & De Jonge Interieurbouw heeft de productie van het vervaardigen van het interieur van begin tot eind in eigen handen. Hierdoor houden wij overzicht en kunnen wij op elk moment bijsturen. U blijft altijd op de hoogte van de stand van zaken!

Heeft u een vraag? Stel hem hier!
 1. Vult u het formulier hiernaast in. Vul altijd een  emailadres in, zodat wij u per omgaande kunnen bereiken.

  Indien u een specifieke vraag heeft, dan kunt u deze in het formulier vermelden.

  Wij proberen alle vragen via onze website binnen 24 uur, binnen kantoortijden (van ma. t/m vrij. 07.00 - 16.00 uur),  te beantwoorden.

  Velden met (*) zijn verplicht om in te vullen.
 2. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 3. Contactpersoon(*)
  U dient een naam op te geven
 4. Telefoon
  U dient een geldig telefoonnummer op te geven
 5. Emailadres(*)
  U dient een geldig emailadres op te geven
 6. Uw vraag
  U dient een vraag op te geven
 7. Anti-spam
  Ongeldige invoer